joi, 10 iulie 2014

Mircea Badea - uber alles !



Motto : "uber alles" nu are nimic de-a face cu naziştii !
              "uber alles"= mai mult decât orice altceva.


Încă nu s-au stins luminile şi patimile acestui Mondial de la Rio, că mi-am zis să scriu şi eu câte ceva despre măria sa: fotbalul.
Conştient fiind că la fotbal se pricepe toată lumea şi că orice aş scrie eu nu ar putea surclasa scrierile sutelor, poate miilor de condeieri, telespeakeri... din mass-media, aş încerca să scriu despre acest fenomen numit fotbal, dintr-un alt unghi.
    Chiar de la începutul acestui turneu final al Campionatului Mondial de fotbal de la Rio, majoritatea televiziunilor din România(şi nu numai) şi-au "tras" câte o emisiune în plus, în care indivizi mai mult sau mai puţin pricepuţi în ale fotbalului îşi dădeau cu părerea despre meciul din ziua respectivă.
    Extrem de supărat am fost acum câteva zile, când un redactor tv plecând de la rezultatul partidei de fotbal dintre două ţări a început să facă judecăţi de valoare de tip sofism, recte : fiul este acuzat de Protecţia animalelor pentru că tatăl lui este pilot de vânătoare.
    Mai precis, respectivul redactor voia să inducă faptul că fotbaliştii germani au câştigat pe nemeritate partida cu Brazilia, că au ajuns în semifinale lamentabil, şi că la fel Olanda joacă un fotbal "de porc".
    Acelaşi prezentator tv "decretează" că Băsescu este vinovat că o ţară mediocră ca Germania a ajuns în finală, deoarece este în relaţii bune cu Angela Merkel.
Cred că aţi dedus că este vorba de Mircea Badea de la Antena 3, care a demonstrat de-a lungul timpului cât de bine se pricepe la politică, fotbal şi... FMI !
  

2 comentarii:

Anonim spunea...

In sfarsit s-a gasit si cineva care sa-l descrie exact asa cum este pe prietenul nostru Mircea Badea. Bravo!!!

Anonim spunea...

...subscriu la toată analiza!...așa ceva îi trebuie respectivului personaj!!!