luni, 12 mai 2014

Femei sunt multe-n lumea asta mare !

Motto : De ce moartea este întruchipată ca fiind o femeie ?
În lumea aceasta în care trăim, sunt multe ciudăţenii care-i fac pe oameni deosebiţi. Cele mai multe dintre aceste ciudăţenii se manifestă în sfera sexualităţii.
De ce se uită bărbaţii cu atâta interes către aceste zone ale femeii descrise mai sus ? De ce nu s-ar uita la faţă ?  Dar despre toate acestea într-un articol următor !


În general oamenii, atât bărbaţii cât şi femeile, au instinctul sexual treaz aproape continuu.
Astfel ei sunt receptivi din punct de vedere sexual unii către alţii, la orice oră din zi şi din noapte.
Obiectul tendinţelor instinctive ale bărbaţilor din preajma unei femei, sunt părţi ale corpului acelei femei. Astfel sunt părţi din corpul femeii care pot fi esenţiale în viaţa bărbaţilor. Latinii spuneau că "toată femeia e în uter". Aşa o fi fost atunci, dar astăzi la ce se uită oamenii când se întâlnesc ?
Bărbaţii caută cu interes, emoţie, încăpăţânare chiar, la sânii femeilor. Ce-i face pe bărbaţi să prefere sânii ? Pentru că sânii sunt o zestre pusă la dispoziţia viitorilor copii.
Şi-apoi sânii fiind ascunşi parţial îi face mai tentanţi decât dacă ar fi la vedere toată ziua.
Bărbaţii se uită de asemenea cu acelaşi interes la picioarele femeilor. Picioarele conduc către bazin şi poziţia acestora înseamnă mai multă sau mai puţină receptivitate din punct de vedere sexual. Faptul că, de-a lungul timpului, fusta a fost rezervată femeii, are însemnătatea că zona picioarelor rămâne parţial accesibilă bărbaţilor.
Mergând mai departe, bărbaţii se uită cu acelaşi interes la fundul femeilor. Orice femeie întrebată ce înseamnă să primească o palmă peste fund, va răspunde că acesta e un gest vulgar, inacceptabil. Totuşi după un timp de gândire, se va corecta şi va spune : "Depinde cine este cel care mi-o dă !"
Asta arată că bazinul are o mare importanţă pentru atractivitatea sexuală. În aceeaşi zonă a bazinului, bine ascuns, se află vaginul. Vaginul este ţinta strădaniilor bărbaţilor !
Foarte puţini bărbaţi ştiu suficiente lucruri despre vagin încât să-i fie pe măsură. Tot aşa, sunt destule femei care nu ştiu prea multe despre vagin. De ce se uită bărbaţii cu atâta interes către aceste zone ale femeii, descrise mai sus ! De ce nu s-ar uita la faţă ?

Niciun comentariu: