sâmbătă, 22 martie 2014

Politica-i curvă.Polis-urile în Grecia Antică erau de fapt nişte oraşe-stat precum Atena, Sparta... şi care au fost atât de bine administrate încât au contribuit din plin la formarea cuvântului "politică" de la noi.
M-am uitat într-un dicţionar şi am văzut că politica este "ştiinţa şi practica" de guvernare a unui stat.
Uau, care ştiinţă din moment ce au fost şi sunt miniştri şi parlamentari la noi în România care nu cunosc limba română : Vanghelie cu "almanahele"
, Elena Băsescu cu "succesurile", ministrul Educaţiei care face dezacorduri în exprimare, sau ministresa Grapini care este agramată rău( nu ştie când "sau" se scrie despărţit şi de ce ) !

Ce practică aceşti aşazişi politicieni de la noi ? Ei practică curvăsăria politică : migrarea de la un partid la altul, acumularea de averi nejustificabile...
Şi atunci vă întreb pe dumneavoastră : care-i politician şi care-i curvă ?
BREAKING NEWS : Elena Băsescu şi Monica Macovei s-au bălăcărit pentru ciolanul de la Bruxelles !

2 comentarii:

Unknown spunea...

Un articol plin de adevăruri, corect, așa se caracterizează clasa politică actuală, niște curve care aleargă acolo unde se plătește mai bine. O curvă(nu din politică) muncește pentru a-și caștiga banul pe când politicienii se curvesc pentru a-și rotunji averile prin fel de fel de hoții, și atunci care dintre cele doua categorii sunt mai de criticat, curva sau politicianul ?
Și dacă acceptăm că politica este o curvă,atunci legătura o facem imediat! ...plătim curva,plătim și politica!...curva se plătește bine,la fel și in politică!...dacă nu ești mulțumit de prestația unei curve,nu contează, banii nu-i mai vezi,așa și în politică,ai dat votul,la revedere.
Acuma,o întrebare retorică, unde sunt curve sunt si pești, nu-i așa?...care sunt ăia?...succes!

Unknown spunea...

... este simplu, peştii sunt îmbogăţiţii din politică şi-i voi devoala pe câţiva pe care-i ştiu din mass-media : Adriean Videanu, Gheorghe Ştefan(pinalti), Cozmin Guşă, Adrian Năstase, Miron Mitrea, Radu Berceanu...şi lista este foarte lungă dacă punem la socoteală şi peştii mici(fâţele) de la nivel judeţean !